Manusi

Importator si distribuitor Manusi. O mănușă este o îmbrăcăminte care acoperă mâna. Mănușile au, de obicei, învelișuri sau deschideri separate pentru fiecare deget și degetul mare.

Mănușile protejează și confortează mâinile împotriva frigului sau căldurii, deteriorării prin frecare, abraziune sau substanțe chimice și boli; sau, la rândul său, să ofere o pază pentru ceea ce o mână goală nu ar trebui să atingă.

Mănușile de unică folosință din latex, cauciuc nitrilic sau vinil sunt adesea purtate de profesioniștii din domeniul sănătății ca măsuri de igienă și protecție împotriva contaminării.

Mănușile medicale sunt mănuși de unică folosință utilizate în timpul examinărilor și procedurilor medicale pentru a preveni contaminarea încrucișată între îngrijitori și pacienți.

Mănușile medicale sunt fabricate din polimeri diferiți, inclusiv latex, cauciuc nitrilic, clorură de polivinil și neopren; vin ne pudrate sau pudrate cu amidon de porumb pentru a lubrifia mănușile, făcându-le mai ușor de pus pe mâini.

Există două tipuri principale de mănuși medicale: examinare și chirurgicale.

Mănușile chirurgicale au dimensiuni mai precise, cu o precizie și o sensibilitate mai bune și sunt realizate la un standard mai înalt. Mănușile de examinare sunt disponibile fie sterile, fie nesterile, în timp ce mănușile chirurgicale sunt în general sterile.