Cum sa ne imbracam mai interesant

14.02.2016 0 Comment(s)

Cu toții avem zile în care ne-am dori să lenevim și abia ne putem mobiliza să ne dăm jos din pat. Ne îmbrăcăm cu cel mai comod tricou și prima pereche de jeanși pe care o găsim în dulap. Cu toate acestea, nu trebuie ca astfel de zile să devină un obicei. Trebuie să avem o ținută vestimentară bine pusă la punct, care să ne reprezinte.

Din fericire, putem transforma cu ușurință un outfit anost compus dintr-un tricou simplu și o pereche de jeanși. Majoritatea oamenilor consideră că hainele sunt cele care compun un outfit de succe, însă acest lucru nu este mereu valabil. Accesoriile potrivite sau micile trucuri vestimentare pot condimenta o vestimentație simplă, transformând-o într-un outfit impecabil!

1. Alegeți un accesoriu cool precum turbanul!

Dacă v-ați plictisit de pălării, încercați un accesoriu mai ieșit din comun, precum turbanul sau o eșarfă ca accesoriu pentru păr.

2. Folosiți căștile de la telefon ca pe un accesoriu

Cu toții iubim obiectele pe care le folosim zilnic, mai ales dacă le putem purta și ca accesorii. Dintre acestea, căștile de la telefon se numără printre preferatele tuturor tinerilor. Nu trebuie să alegeți o pereche de căști obișnuite, albe, ci puteți alege o pereche de căști cu un design atipic, care să reprezinte un accesoriu cool.

3. Purtați o pereche clasică de ochelari de soare

Ochelarii de soare sunt foarte ușor de inclus ca accesoriu, pentru a completa un outfit. Aceștia se găsesc într-o varietate de forme, mărimi, culori și stiluri, fiind foarte ușor de purtat. Cu toate acestea, modelele care au un impact major sunt ochelarii aviator și cei wayfarer.

4. Adăugați o curea chic

O curea specială are un efect surprinzător asupra întregii ținute! În special atunci când este purtată cu o rochie, aceasta conferă corpului o formă mai atrăgătoare, subțiind talia.

5. Optați pentru un colier impunător

Atunci când purtați un top sau un tricou simplu, adăugați un colier interesant, supradimensionat, și veți transforma ținută simplă într-un outfit foarte atrăgător! Dacă vă doriți un aspect și mai captivant, asortați colierul cu perechea de încălțăminte!

6. Completați ținuta cu o pălărie

Soluția perfectă pentru persoanele mai comode? O pălărie! Nici nu trebuie să mai dați volum părului! Doar puneți-vă pălăria după ce v-ați îmbrăcat și sunteți gata de plecare.

7. Colorați buzele

Dacă vă uitați în oglindă și nu sunteți mulțumită de aspectul dumneavoastră, de outfitul ales, tot ceea ce trebuie să faceți este să aplicați un ruj colorat mai intens. Acesta va transforma instant întreaga ținută, făcând-o să pară mai interesantă. O să câștigați puncte bonus pentru ținută, avânc în vedere că ați aplicat și puțin machiaj.

8. Purtați o geantă tip poștaș

A adăuga un plus de savoare look-ului dumneavoastră poate fi foarte simplu, dacă purtați o geantă tip poștaș. Poate fi o geantă simplu, neagră, cu o curea auriu sau o geantă mai interesantă, în formă de inimă de exemplu.

9. Purtați ciorapi înalți cu fustă

Dacă optați pentru o ținută formată din botine, fustă și bluză, renunțați la ciorapii de culoarea piciorului și înlocuiți-i cu o pereche de ciorapi înalți. O să vă protejeze de frig și au un aspect super chic!

10. Combinați imprimeurile

Dacă nu aveți accesorii pentru a vă îmbrăca mai interesant, puteți să vă folosiți doar de piesele vestimentare din dulapul dumneavoastră. În loc să purtați haine dintr-o singură culoare, sau cu dungi, optați pentru haine cu imprimeuri cool și combinați-le. Acordați atenție aspectului final, să pară un look prea dezordonat.

11. Purtați o geantă-plic cu imprimeu

Atunci când vă grăbiți să plecați, luați rapid o geantă-plic cu imprimeu sau inserții interesante, în care să purtați obiectele care vă sunt indispensabile. Veți obține și un look trendy!

12. Purtați sandale interesante

În loc să alegeți perechea de pantofi nude pe care o purtați la serviciu, optați pentru perechea cea mai interesantă de sandale pe care o dețineți. De preferat ca acestea să fie decorate cu ținte, accesorii sau orice element care le scoate din anonimat.

13. O șapcă de baseball

Ați stat până târziu seara și nu aveți timp să vă aranjați părul? Nu vă panicați! Există un remediu foarte simplu: purtați o șapcă de baseball și veți obține un look foarte interesant.

14. Adăugați o eșarfă

Indiferent de sezon, eșarfa poate fi purtată din două motive: a) pentru a ține de cald și b) pentru a face un outfit mai interesant.

15. Suprapuneți piesele vestimentare

Suprapunerea hainelor este un truc simplu prin care putem realiza o ținută mai interesntă. Atunci când vreți să obțineți un look mai interesant, mai adăugați o jachetă subțire și prindeți un pulover în jurul taliei. Trebuie doar să experimentați și să identificați ce variante vi se potrivesc!

Leave a Comment