Tinuta ideala pentru o intalnire romantica

14.02.2016 0 Comment(s) Fashion,

Un studiu recent a concluzionat că bărbații sunt foarte atrași de femeile care poartă roșu. Însă, ce altceva putem purta dacă dorim să întâlnim dragostea? Experții au dezvăluit secretele ținutei perfecte pentru o întâlnire. Pregătiți-vă să fiți uimiți!

Lady in red

Cercetătorii de la Universitatea New York din Rochester au descoperit că bărbații consideră că o femeie care poartă roșu le va răspunde mult mai ușor la avansuri. Acest lucru se datorează instinctelor biologice - primatele femele, cum ar fi babuinii, se înroșesc atunci când sunt fertile.

Psihologul Kate Nightingale, consultant de imagine, afirmă: "În natură, roșul este o culoare cu tentă sexuală". "Dacă purtați roșu la o întâlnire, înseamnă că doriți să fiți percepută astfel."

Uitați de breton!

Primul lucru pe care îl observă un bărbat la corpul dumneavoastră este părul - 82% dintre bărbați consideră părul a fi un element cheie al sex appeal-ului unei femei. Chiar dacă blondele sunt percepute mai vesele, bărbații se văd la casa lor lângă o șatenă, femeile ccu această nuanță de păr fiind considerate de încredere și loiale.

Părul preferat de bărbați este lung și lăsat liber. Chiar dacă bretonul este la modă, bărbații nu îl consideră atrăgător. Părul perfect drept este un alt tip de coafură după care bărbații nu sunt înnebuniți. Aceasta sugerează că sunteți foarte preocupataă de aspectul dumneavoastră. Coafura preferată de bărbați este cea a lui Kate Middleton - nu este de mirare că s-a căsătorit cu un prinț! "O coafură cu bucle lejere denotă că sunteți relaxată în compania bărbatului cu care v-ați întâlnit. Mai mult, părul trebuie să aibă un aspect strălucitor și sănătos, acesta fiind un indicator al fertilității.", adaugă Kate.

Expuneți pielea doar 40%

Cu toate știm că o fustă mini trebuie combinată cu o bluză cu un decolteu decent. Însă, un studiu realizat la Universitatea din Leeds dezvăluie că ideal ar fi să se expună 40% din piele, pentru a crea un look demn de o relație de lungă durată.

Astfel, dacă vă expuneți picioarele, ar trebui să vă acoperiți mâinile. Dacă purtați o rochie fără bretele, asigurați-vă că are lungimea midi - puțin peste genunchi. La masă veți sta, probabil, față în față cu partenerul, motiv pentru care ar trebui să optați pentru o rochie cu decolteu în formă de U și cu mânecă trei sferturi.

Nu purtați pantaloni

Dacă doriți să emanați încredere prin toți porii, alegeți o rochie sau o fustă. Un studiu realizat de Universitatea din Hertfordshire a constat în chestionarea a 300 de oameni cu privire la opinia pe care o aveau asupra femeilor îmbrăcate cu pantaloni sau fuste din același material. S-a concluzionat că femeile care purtau fuste aveau mai mult succes și erau mai încrezătoare.

Purtați tocuri

 

Femeile aflate la apogeul perioadei fertile au parcurs aceeași distanță într-un timp mai mare cu 3 secunde în comparație cu cele care nu se aflau în această perioadă. Purtatul tocurilor încetinește ritmul în care ne deplasăm, sugerând că am fi în perioada de fertilitate maximă. Cu toate acestea, nu trebuie să exagerăm cu înălțimea tocurilor! Acestea trebuie să aibă maxim 8 centimetri.

Accentuați-vă formele

Atunci când caută o femeie cu care să formeze o pereche, bărbații caută în mod subconștient semne ale fertilității. Cel mai bun indicator este rația dintre talie și șolduri. Talia ar trebui să fie 0.6 până la 0.8 din cât măsoară șoldurile. Pentru a afla această porporție, împărțiți numărul de centrimetri pe care îi aveți în talie la numărul de centimetri din zona șoldurilor.

Acest indicator datează din vremuri străvechi, când femeile erau judecate după abilitatea de a purta copii. Dacă nu aveți o talie subțire, purtați îmbrăcăminte care să creeze iluzia unei talii mai mici sau purtați o curea.

Evitați colanții

Evitați să purtați ceva prea pretențios sau care atrage foarte mult atenția. Veți sugera că sunteți greu de întreținut. Salopetele și colanții sunt în topul articolelor vestimentare pe care bărbații le detestă. Pe lângă acestea se pot număra și pantalonii largi (harem), jachetele tuxedo, sandalele gladiator și cizmele ugg.

Evidențiați gâtul

 

Gâtul este una din zonele erogene, astfel că ar trebui să atrageți atenția asupra ei printr-un colier. Dar aveți grijă să nu lăsați la vedere prea multă piele. Bărbații adoră să vadă cât mai multă piele la întâlnirile neînsemnate, însă atunci când doresc o parteneră de lungă durată, vor evita femeile prea accesibile, deoarece nu se pot baza pe fidelitatea lor.

Purtați un machiaj natural

Nu adăugați mai multe straturi. Majoritatea bărbților consideră că partenerele lor poartă prea mult machiaj, fondul de ten și fardul de obraz nefiind prea atrăgătoare pentru ei. Dacă doriți să accentuați anumite trăsături, alegeți buzele. Bărbații ăși petrec jumătate din timpul întâlnirii uitându-se la ele. Dacă purtați ruj, el va fi atras de buzele dumneavoastră chiar mai mult timp - rozul îi va capta atenția pentru 6,7 secunde, în timp ce roșul îl va captiva 7,3 secunde.

Aplicați aceste sfaturi la următoarea întâlnire și cu siguranță va fi un real succes!

Leave a Comment